пʼятниця, 24 лютого 2017 р.

Outlook com хмарна поштова служба Microsoft


Хмарний сервіс Outlook.com — безкоштовна хмарна версія поштової служби корпорації Microsoft. Служба Outlook.com надає електронну поштову скриньку для особистого користування і тісно інтегрована з хмарними сервісами Microsoft.
Ця нова хмарна поштова служба має кілька відмінностей від своїх конкурентів.
Користувачі Outlook.com отримують безкоштовно практично необмежений розмір поштової скриньки, тому нестача вільного місця, а значить і можлива втрата поштових повідомлень, користувачам цього сервісу не загрожує. Пошта Gmail, наприклад, безкоштовно виділяє своїм користувачам 10 ГБ дискового простору на своєму сервері.
Максимальний розмір вкладень в повідомлення в Outlook.com становить до 100 МБ, а при використанні хмарного сховища SkyDrive (OneDrive), розмір переміщуваного файлу зросте до 300 МБ (через веб-інтерфейс). В Google Mail максимальний обсяг вкладень в повідомлення зараз становить 25 МБ.
Це гарна новина для любителів відео та фотографії, які відправляють свої файли по електронній пошті. Втім, як вкладення до листа можна відправляти і будь-які інші файли.
За заявами компанії Microsoft, не проводиться аналіз вмісту особистого листування і вкладень в листи, для використання отриманої інформації в рекламних цілях (камінь в город Google).
Інтерфейс поштової служби виконаний в сучасному стилі Metro і залишає про себе приємне враження. У ньому швидко і зручно працювати.
Тепер переходимо до огляду Outlook.com.
http://vse-prosto.весьтоп.рф/outlook-com-hmarna-poshtova-sluzhba-microsoft.html

Немає коментарів:

Дописати коментар